DR. ZRINKA ŠARC I EKSKLUZIVAN PRISTUP STOMATOLOŠKOJ SKRBI U I-HILL DENTAL CENTRU

23 ožujka, 2023

Dr. Zrinka Šarc u svom I-HILL Dental Centru nudi visokokvalitetan pristup stomatološkoj skrbi. Klinika se ističe po svojoj predanosti kvaliteti i modernoj opremi te naglasku na estetici osmijeha i lica. Više o uslugama koje pruža, iskustvu prilikom otvaranja dental centra, modi i planovima za budućnost pročitajte u članku!

Kako je došlo do ideje otvaranja I-HILL Dental-a? Što Vas je inspiriralo da se bavite stomatologijom i otvorite vlastiti dentalni centar?

I-Hill Dental osnovan je i otvoren s ciljem pružanja jednog ekskluzivnijeg i kvalitetnijeg pristupa pacijentima u dentalnoj medicini od onog na koji nailazimo u velikim dentalnim centrima i poliklinikama. Čitav svoj radni vijek provela sam u privatnom sektoru i zamijetila da pacijenti sve više traže intimniji pristup i diskreciju prilikom terapije te potpunu posvećenost njihovim željama i/ili problemima. To podrazumijeva da u čekaonici nema gužvi i čekanja te da se za svakog pojedinog pacijenta osigura dovoljan broj termina za kvalitetno odrađivanje terapijskih postupaka, po točno određenom protokolu, bez stresa, kako za samog pacijenta tako i za nas. Također, smatram da morate imati dovoljno „utakmica u nogama“ da bi ste bili u mogućnosti ponuditi na tržištu takav pristup i način rada. Iza sebe imam 11-ogodišnje iskustvo rada u isključivo privatnom sektoru. Što se tiče ljubavi prema stomatologiji, ona se, u mom slučaju, razvijala od malih nogu uz majku stomatologinju.

Što smatrate da Vas izdvaja od ostalih dentalnih centara? Koji su jedinstveni pristupi i usluge koje nudite?

Ističemo se po kvaliteti, a ne po kvantitativnim kompromisima. Od većine sličnih subjekata na tržištu, razlikujemo se i po principu „1 pacijent-1 doktor-1 termin“, što znači da pacijente tijekom cjelokupnih terapijskih postupaka vodi jedan te isti doktor dentalne medicine. Time se osigurava i jača povjerenje na relaciji pacijent-liječnik, a ujedno i smanjuje mogućnost propusta i pogrešaka. Kako bismo svojim pacijentima osigurali prvoklasnu uslugu opremili smo se vrhunskim uređajima i materijalima trenutno dostupnim na tržištu te se neprekidno stručno usavršavamo. Nudimo čitavu paletu usluga s naglaskom na estetiku osmijeha i lica. Strast su nam definitivno smile makeoveri, a oduševljava nas primjena PRGF tehnologije u estetici lica.

https://www.yeyaofficial.com/proizvod/yeya-lijecnicka-kuta-maria/

Kako biste opisali stil odijevanja u slobodno vrijeme? Ljudi često odvajaju estetiku i udobnost. Što biste rekli, jesmo li uspjeli postići oboje?

Volim kombinirati klasične i trendovske komade. Često jedne kvalitetne sunčane naočale u kombinaciji sa dobrim cipelama i komadom nakita podignu cjelokupan outfit. Mislim da danas estetika i udobnost zaista mogu ići zajedno ruku pod ruku, što se posebno vidi na Vašim proizvodima. YEYA je pravo osvježenje na tržištu medicinske odjeće. Kaže se da odijelo ne čini čovjeka, no rekla bih da ima određenu ulogu u stvaranju prvog dojma prilikom socijalnog kontakta.

Koji proizvod iz YEYA kolekcije bi bio Vaš favorit?

Obožavam svoju ”Maria” bluzu, a od novije kolekcije izdvojila bih ”Tiara” model. Obje su izuzetno elegantne, a uz to podjednako „nosive“, što za mene podrazumijeva udobnost i praktičnost za rad u ordinaciji tijekom čitavog radnog dana.

Prema interijeru I-HILL Dental-a vidi se koliko Vam je estetika važna, jeste li oduvijek pridavali pažnju istoj?

Rekla bih da jesam. Da nisam stomatolog, vjerojatno bih se bavila uređenjem interijera. Volim da prostor u kojem boravim odiše svježinom, elegancijom, ali i funkcionalnošću. Obožavam sobno bilje i zelenilo u prostoru, što se vidi i u I-Hill-u. Upravo priroda te blizina planine Ivanščice nas je inspirirala za naziv naše priče te je dijelom bila i nit vodilja u uređenju interijera. Cilj nam je bio stvoriti pozitivno i umirujuće okruženje za naše pacijente, a pažnju smo pridodali čak i odabiru mirisa koje koristimo u prostoru.

https://www.yeyaofficial.com/proizvod/yeya-lijecnicka-kuta-maria/

Voditi privatni balans je teško, kako usklađujete privatni život s poslovnim i koji su izazovi s kojima se susrećete? Pogotovo s obzirom na to da radite sa suprugom?

Uz dobru organizaciju i jasno posloženu listu prioriteta, sve se može. Volim reći da sam prije svega majka jedne predivne djevojčice, a tek tada stomatologinja. Neopisivo mi je važna potpora obitelji, posebice supruga. Bez njih nijedan moj uspjeh ne bi bio potpun pa tako ni ovaj. Iako suprug i ja nismo iste profesije, u projekt I-Hill Dental-a smo ušli zajedno. Svatko od nas svojim znanjem i vještinama doprinosi cjelovitosti i kvaliteti usluga koje nudimo.

Koji su planovi za budućnost vašeg dentalnog centra? Imate li neke nove projekte i usluge koje namjeravate uvesti u skorijoj budućnosti?

U nadolazećem razdoblju cilj nam je i dalje unaprjeđivati svoje znanje te djelovati na dobrobit zdravlja svih naših pacijenata. Želimo još više intenzivirati i razviti područje implantoprotetike, kako bi smo osigurali vrhunske estetske, funkcijske i prognostički dugoročne rezultate u terapiji.

I za kraj, što biste poručili mladim kolegama koji tek planiraju krenuti sličnim putem?

Poručila bih im da nikad ne prestanu ulagati u svoje znanje, da si ispočetka postavljaju kratkoročne ciljeve i da putem ne izgube sebe i svoju viziju jer je tržište surovo i ne štedi nikoga.

Povezani članak

23.03.23

DR. ZRINKA ŠARC I EKSKLUZIVAN PRISTUP STOMATOLOŠKOJ SKRBI U I-HILL DENTAL CENTRU

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna