GDJE SE NALAZI NAŠ ATELIER I POSJETE YEYA SHOWROOM-u

4 rujna, 2022

GDJE SE NALAZIMO?

Iako je dizajnerica i vlasnica Yeya-e Zagrepčanka, firma ‘’Yeya’’, kao i proizvodni pogon pod nazivom ‘’Yeya atelier’’ nalazi se u ’’Cvitu Mediterana’’, u predivnom Splitu.

Naš atelier možete posjetiti na adresi Vrboran 27, u kojem se odvija cjelokupna proizvodnja dizajnerskih medicinskih uniformi.

U našem atelieru mogu se vidjeti kao i isprobati sve Yeya medicinske ali i ugostiteljske uniforme.

Ovdje možete vidjeti cjelokupni proces proizvodnje, sve materijale koje koristimo, kao i detalje iz naše kolekcije, a možemo vas i izmjeriti i dogovoriti svojevrsne korekcije na uniformi koju ste odabrali za sebe.

Kao što je već poznato, u ponudi imamo mnogobrojne ženske i muške medicinske uniforme, ali ako svratite kod nas, vrlo često se može dogoditi da vidite nešto novo i drugačije iz nove kolekcije.

Također, ukoliko želite logo, ime ili inicijale na vašim uniformama, kod nas možete vidjeti paletu boja te odabrati najbolju kombinaciju prema uniformi koju ste odabrali za Vas.

POSJETE ATELIERU:

Želimo da se osjećate posebno, pa se iz tog razloga, kako se termini ne bi preklapali, dogovaramo termine s Vama kako bi svatko od Vas imao vrijeme za sebe.

Termine dolaska moguće je dogovoriti svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka.

Ako niste dogovorili svoj termin, a u blizini atelier-a ste, svejedno ćemo Vas vrlo rado primiti bez obzira na to što prethodno niste imali dogovorni termin, ako netko od klijenata nije u tom trenu u posjeti.

Svoj termin možete rezervirati preko telefona: 091 2345 446 ili putem e-maila : yeya.croatia@gmail.com

Povezani članak

30.08.22

UPOZNAJTE SANU AL RAWASHDEH !

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna