GINGER BEAUTY CONCEPT by VERA RAŠKOVIĆ

23 rujna, 2022

Oduševljeni pristupom, kvalitetom, uslugom i cjelokupnom pričom, odlučili smo vam predstaviti ”Ginger Beauty Concept”. Tko stoji iza Ginger Beauty Concepta, koji su najtraženiji tretmani, i što ih čini posebnima, doznat ćete u ovom članku.

ŠTO JE I KOJE JE IDEA ”GINGER BEAUTY CONCEPT-A ? ”

”Ginger Beauty Concept nastao je iz želje da se objedini sve što je zaslužno za dobar osjećaj i izgled. Ideja Ginger Beauty Concept-a je poseban tretman i individualan pristup svakom klijentu od našeg prvog susreta do postizanja željenih rezultata, s naglaskom na prirodnoj ljepoti i pospješivanju mladalačkog i svježeg izgleda.
Trudimo se da svaka minuta provedena kod nas nosi uživanje svih čula, zato svakodnevno ulažemo u svaki detalj našeg poslovanja, uslugu i naše zaposlene.”

GDJE SE NALAZI GINGER BEAUTY CONCEPT?

”Ginger Beauty Concept započeo je svoju priču u ožujku 2022. godine u tržnom centru Stadion Shopping Centar, na Voždovcu u srcu Beograda.”

”Ginger Beauty Concept”
UNIFORME SA SLIKE : Bluza ”Any”, Bluza ”Maria”, Hlače ”Maya”
https://www.yeyaofficial.com/proizvodi/?yith_wcan=1&product_cat=medicinske-uniforme
KOJI SVE TRETMANI POSTOJE U GINGER BEAUTY CONCEPT-U ? KOJI SU NAJČEŠĆI TRETMANI, A KOJI SU INOVACIJA U SVIJETU LJEPOTE?

”Naša ponuda tretmana je široka i obuhvaća sve tretmane koji su zaduženi za Vaše zdravlje, ljepotu, um i emocije, uz najviši nivo usluge i kvalitete. Usluge koje pružamo se sastoje iz jedinstvenih kombinacija tretmana tijela, tretmana lica, nekirurških estetskih procedura, laserske epilacije, manikira i pedikira. Naš tim pored kozmetičara i terapeuta čine i stručnjaci iz oblasti dermatologije i estetske medicine, koji svakom problemu pristupaju s punom pažnjom i brigom o zdravlju i ljepoti naših klijenata.”

KOJE TRETMANE BI PREPORUČILI BAŠ SVAKOME I ZAŠTO?

”Tretman koji bismo preporučili svakome je, svakako, tretman laserske epilacije, koji je u proteklih par godina postao svjetski najtraženiji tretman u beauty industriji. Osim što čini nevjerojatnu olakšicu u svakodnevnom životu, laser sprečava nastanak komplikacija prilikom uraslih dlačica. Izdvojili bismo i brojne anticelulit protokole, uz pomoć kojih se borimo protiv viška kilograma, koji su, nažalost, postali sve češći problem današnjice.”

TKO STOJI IZA GINGER BEAUTY CONCEPT-A ?

Osnivač Ginger Beauty Concept-a – Vera Rašković, visoki strukovni fizioterapeut.
”Za sebe mogu reći da sam svestrana, kreativna i umjetnička duša, koja je svoju svu pažnju od malih nogu usmjeravala ka medicini i zdravlju, ali i estetici i kozmetici. Smatram da istinska ljepota proizilazi iz zdravog izgleda tijela, uma i emocija i iz tog razloga, željela sam kreirati pravu oazu u kojoj će se svako osjećati posebno i čiji će topao i jedinstven interijer odisati luksuzom. Rad s ljudima me ispunjava, a pozitivna energija je nešto što je neizostavni dio mog tima.”

Vera Rašković – osnivačica Ginger Beauty Concepta
https://www.instagram.com/gingerbeautyconcept/
ŠTO NAJVIŠE VOLITE U SVOM POSLU I ŠTO VAS MOTIVIRA U ISTOM?

”U svoj posao sam sažela sve svoje sfere interesiranja i zato što spaja moje najveće ljubavi – ljepotu, zdravlje, ljude i dobar osjećaj. Svakodnevna motivacija mi je zadovoljstvo i povjerenje klijenata, kao i vrhunski rezultati koje postižemo zajedničkim radom i trudom.”

ZAŠTO ”GINGER BEAUTY CONCEPT?”

”Kada sam birala ime imala sam na umu da želim da bude nešto što je zvučno, što asocira na zdravlje i ljepotu, kao i da indirektno ima veze sa mnom, s obzirom da je Ginger Beauty Concept moj lični pečat i prvenac. “Ginger” prevodimo kao “đumbir” i tu voćku često povezujemo sa detoksikacijom, lijepim izgledom, zdravim životom i poletnim osjećajem.
“Beauty Concept” kao jednako važan dio našeg imena je odabran jer predstavlja različite kombinacije tretmana i obuhvaća širu ponudu od klasičnog salona ljepote koji je usmjeren na jednu ili dvije djelatnosti.”

ZAŠTO STE SE ODLUČILI ZA YEYA UNIFORME I JESTE LI ZADOVOLJNI NJIMA?

Yeya je bila naš izbor od prvog momenta!
Unikatno, profesionalno, jedinstveno, profinjeno, udobno i krojeno s pažnjom i ljubavlju su parametri koji su nas doveli izravno do vas. Tražili smo nešto što se u potpunosti uklapa u naš koncept i naše je zadovoljstvo što su Yeya uniforme naš zaštitni znak i što smo dio vaše priče!”

Hvala Veri i ostatku Ginger teama na povjerenju, tome što su odabrali baš nas i što svakodnevno oduševljavaju i motiviraju, a vi, kada budete u blizini, posjetite ih i uživajte u kompletnom tretmanu i nesvakidašnjem iskustvu.

Povezani članak

08.09.22

Zašto u kolekciji medicinskih uniformi nemamo svijetlo plavu boju?

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna