IZMAMITE DOKTORU OSMIJEH NA LICE SJAJNOM POKLON IDEJOM

1 prosinca, 2022

Kako uopće iznenaditi umornog i zaposlenog liječnika odabirom savršenog poklona?

Svi znamo da zdravstveni radnici pružaju najbolju njegu svojim pacijentima svaki dan, stoga vjerujemo da i oni zaslužuju najbolje od njih. No kako im pokazati koliko cijenite njihovu beskrajnu posvećenost promišljenim darom od srca? Doktori možda imaju mnogo toga zajedničkog, ali nisu svi isti – oni su kao i svi drugi s posebnim preferencijama, vlastitim osobnim stilom, posebnim hobijima itd. Kada razmišljate o savršenom poklonu, ciljajte na osobni poklon jer je kvalitetan. Dugotrajni i dojmljivi darovi za liječnike pravi su izbor. Svima njima treba odjeća za posao, a posljednje dvije godine medicinsko osoblje pandemija je učinila još bitnijima. Svi znamo koliko se zdravstveni radnici narade tijekom dana i koliko je bitno na sebi nositi prirodni materijal te pritom izgledati lijepo.

Medicinska uniforma – savršena poklon forma!

Impresionirajte važnog liječnika u vašem životu doista značajnim darom – odabirom medicinskog odjevnog predmeta iz kolekcije ”YEYA”, pokazujući time koliko cijenite njega i njegovu predanost medicini. Jer zdravstveni radnici također zaslužuju modu, a svaki predmet iz kolekcije ”YEYA” daje medicinskim uniformama dizajnerski tretman, čiji cilj je bio i zaživio da medicinska odjeća postane novi oblik samoizražavanja.

Dakle, počnimo s uklanjanjem tog utega ideje što pokloniti doktoru iz vaše glave, te pogledajmo odabranu kolekciju finih artikala u nastavku, od kojih će svaki zasigurno pružiti “wow” trenutak koji svaki izniman doktor zaslužuje!

Pred vama su 2 komada medicinskih hlača i 3 komada medicinskih bluza za svakog medicinskog djelatnika u vašem životu, bilo da je to vaš roditelj, dijete, prijatelj ili vaš liječnik – koji se mogu međusobno kombinirati. Praktične, moderne i udobne medicinske uniforme nalaze se na ovom popisu, savršene za nadolazeće blagdane, rođendane ili “samo zato”. Od nedavno diplomiranog studenta do veterana, medicinske sestre ili liječnika, svi će cijeniti kute koje će ih definitivno izdvojiti iz mnoštva i u kojima će radi njihove udobnosti s lakoćom izdržati svaku dugu i napornu smjenu.
Prva u nizu je:

MEDICINSKA BLUZA ”PATRICK”

MEDICINSKA BLUZA ”PATRICK”
https://www.yeyaofficial.com/proizvod/muska-medicinska-bluza-patrick/

Ovaj model ima kratke rukave i blagi prorez u predjelu vrata. Moderna bluza V- izreza na prednjoj strani sadrži dva vanjska džepa, jer svi znaju da jedan džep nije dovoljan, tako da mogu s lakoćom spremiti sve svoje potrepštine. Medicinska bluza “Patrick” je model koji dolazi u 10 boja iz naše palete.
S pametnim džepovima za kliničare i besprijekornom završnom obradom, ovaj uglađeni komad spreman je za sve – od cjelodnevnih konzultacija pacijenata do otmjene večere. ”Patrik” je poseban izbor za liječnika koji pokazuje koliko poštujete njihova postignuća.
Bluzu slijede

MEDICINSKE HLAČE ”LAV”

klasične muške medicinske hlače koje na leđima imaju elastiku koja se prilagođava širini bokova. Hlače imaju dva džepa i mogu se naručiti u 10 boja iz naše palete.

MEDICINSKE HLAČE ”LAV”
https://www.yeyaofficial.com/proizvod/yeya-muske-medicinska-hlace-lav/

Čarolija udobnosti ovih  hlača je u tome što doktora mogu odvesti s posla ravno u teretanu. Osim što su vizualno jedinstvene i elegantne, više od toga su udobne i komforne za svakodnevnu prekovremenu smjenu brojnih doktora.

MEDICINSKA BLUZA ”HUGO”

Medicinska bluza “Hugo” je model koji dolazi u 10 boja iz naše palete. Ovaj model ima kratke rukave i dva vanjska džepa na prednjoj strani. Model “Hugo” karakteriziraju paspulirane trake na prednjoj i stražnjoj strani bluze koje liniju tijela oblikuju u suptilan oblik obrnutog trokuta i tako ističu ramena. Paspulirane trake moguće je odabrati u bilo kojoj boji iz naše palete u izborniku.

Za modernog doktora ”Hugo” pruža sve prednosti laboratorijske kute u jednako profesionalnoj prezentaciji, ali s povišenom, oštrom energijom. Ovaj komad može ići izvan okvira klinike, za razliku od tradicionalne bijele bluze, i nositi se ispod ležernog ogrtača.

MEDICINSKE HLAČE ”TEO”

Medicinske hlače “Teo” su hlače prepoznatljivog dizajna koje dolaze u 10 boja iz naše palete. Ove hlače imaju gumicu na stražnjoj strani struka što omogućuje prilagođavanje tijelu i udobnost pri nošenju.

yeya medical uniform teo dark blue3
MEDICINSKE HLAČE ”TEO”
https://www.yeyaofficial.com/proizvod/medicinske-hlace-teo/

Hlače su sužene u području gležnja, imaju 2 gornjadžepa i dva vanjska džepa u području koljena, a paspulirane naramenice možete odabrati u bilo kojoj boji iz naše palete u meniju.

MEDICINSKE HLAČE ”TEO”
https://www.yeyaofficial.com/proizvod/medicinske-hlace-teo/

MEDICINSKA BLUZA ”LUKA”

Medicinska bluza “Luka” dolazi u 10 boja iz naše palete. Ovaj model ima kratke rukave i stojeći ovratnik koji se uzdužno kopča pomoću 2 gumba i ušica. Na prednjoj strani bluze nalaze se dva vanjska džepa. Taj poseban liječnik u vašem životu zaslužuje najbolje, sve do mekane, pouzdane bluze za cjelodnevno nošenje – posebno one koju mogu nositi na poslu ispod svoje laboratorijske kute ili jakne.

MEDICINSKA BLUZA ”LUKA”
https://www.yeyaofficial.com/proizvod/yeya-medicinska-bluza-luka/

”YEYA” izrađuje mnogo stilova laboratorijskih kuta, a sve se odlikuju prekrasnim krojem i izdržljivim tkaninama. Vaš dar je doslovno ulaganje u budućnost vaše voljene osobe kao uspješnog liječnika.

Neophodne su i trebale bi biti izrađene da traju od visokokvalitetne tkanine, udobnog kroja i pristupačnih stilskih linija – ali mogli biste se iznenaditi kada znate da većina gornjih i donjih rubova jednostavno nije dizajnirana imajući na umu ova načela. 

Pri biranju poklona iznenađenja, sjetite se da liječnici ne trebaju ništa previše, već nešto udobno, moderno, izdržljivo i učinkovito. 
Stoga je naš odgovor sa početka jednostavan – iznenadite svog liječnika medicinskom uniformom!

MEDICINSKA BLUZA ”LUKA”
http://MEDICINSKA BLUZA ”LUKA” https://www.yeyaofficial.com/proizvod/yeya-medicinska-bluza-luka/

Povezani članak

04.09.22

GDJE SE NALAZI NAŠ ATELIER I POSJETE YEYA SHOWROOM-u

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna