KAKO ODABRATI KONOBARSKE UNIFORME BAŠ ZA VAS?

19 travnja, 2021

Otvorili ste novi caffe bar, novi restoran, sav namještaj je na mjestu, posuđe je postavljeno, radnici izabrani, organizirali ste generalnu probu, ali svaki konobar dolazi u drugačijoj odjeći! Od jednom, sav taj pomno birani namještaj, sav taj pribor za jelo, čaša, tanjur, sve to više nema isti ritam, ne dolazi toliko do izražaja?
Nije dovoljno profesionalno?

Osoblje koje se stalno kreće po lokalu mora biti reprezentativno, oni su prava slika objekta.
Upravo ti konobari, kuhari, voditelji su ono što čini Vaš objekt ispodprosječnim, prosječnim ili natprosječnim. Više volimo iskoristiti riječ posebnim, jer upravo je posebnost ono što nas izdvaja od drugih.
Pomno biramo svaki detalj kako bi se Vi i Vaše osoblje istaknulo među mnoštvom, i to dizajnom ali i visokom kvalitetom svih materijala, tekstila, konaca, kao i svih ostalih detalja na proizvodima.

Donosimo vam nekoliko pravila odijevanja, u zavisnosti o tome radi li se o caffe baru, restoranu, slastičarni ili nečem drugom.

1. CAFFE BAR:


• OBJEKTI NA OTVORENOM:
Ako birate odjeću za caffe bar otvorenog tipa na kojem će konobari više vremena provoditi na terasama, okruženi zelenilom savjetujemo vam pregače svjetlijih boja kao što je naša pregača ”Akira” iz najnovije kolekcije 2022. predstavljena početkom 2021. godine.
Uz svjetliju pregaču, u zavisnosti od interijera možete odabrati polo majice ili košulje.
Ako se radi o priobalnom tj mediteranskom objektu rado predlažemo lanene košulje u kojima je ugodno boraviti, a zadržavaju estetsku funkciju.

• OBJEKTI ZATVORENOG TIPA:
Ako se radi o dnevnim caffe – barovima gdje su česte gužve savjetujemo neke od naših pregača iz nove kolekcije ”Lav” ili ”Janja”
Osim zaštitne funkcije koju ima svaka od naših uniformi, ove pregače će istaknuti Vaš objekt dizajnom te unijeti dašak profesionalizma i osobnosti, pa će čak i kada ste u najvećim gužvama i kada ništa ne ide po planu taj segment ipak biti na visokom nivou.

2. RESTORANI:

Kod restorana je vrlo važno odabrati radi li se o restoranima brze hrane, klasičnim restoranima ili restoranima s potpisom
• RESTORANI BRZE HRANE :
Ako birate odjeću za osoblje u restoranu brze hrane, u kojem je najbitnija brzina, savjetujemo odjeću visoke funkcionalnosti.
T-shirt majice s ili bez ovratnika, pregača do struka kao što je neka od naših pregača iz kolekcije 2022 pod brojem.

• KLASIČNI RESTORANI:
Birate li uniforme za restorane klasičnog tipa, u ponudi imamo širok asortiman pregača kao I uniforma uopće, košulja, majice, itd.
Birajte uniforme skladno tipu restorana.
Ako se radi o ribljem restoranu, savjetujemo Vam pregače br. ”Helen”, ”Janja”, ”Akira”.
U ovim pregačama, nalazili se ili ne nalazili na moru, u kombinaciji s lanenom košuljom i odgovarajućom postavom stola odvesti će Vas točno tamo.
Radi li se o restoranu u kojem se služe mesna jela, tjestenina ili pizza rado preporučujemo yeya pregače ‘‘Yves”, ”André”, ”Lav” koje sa svojim interesantnim detaljima omogućavaju da čak I najjednostavniji interijer I eksterijer dođe do izražaja.

• RESTORANI S POTPISOM:
Posjedujete li jedan od restorana u koji zalazi svojevrsna elita koja za ručak ili večeru odvaja dati zavidnu sumu novca, svakako savjetujemo da Vaše osoblje bude obučeno prema pravilima dress code-a za restorane najvišeg ranga.
Fina košulja od lana, kvalitetnog popelina, pa čak i svile vrlo će lijepo izgledati uz naše yeya pregače ”Alina”, ”Franca”, ”Miuccia” ili ”Rocco”.
Istaknite se među mnoštvom i istaknite svoju osobnost putem kvalitetne odjeće.

3. SLASTIČARNE

• Kada pričamo o slatkim pričama, posebno smo dizajnirali neke od naših uniformi pod nazivom ”Tania” i ”Madeleine” dizajnirane baš za objekte takvog tipa.
Složit ćete se da uz ovakvu yeya pregaču nije potrebno puno dodati osim eventualno Vaš logo I obična pamučna majica kratkog ili dugog rukava.
Ne brinite, ako želite dodatno zasladiti i taj dio modne priče, košulja od popelina ili lana izvrsno stoji.

Povezani članak

19.04.21

ZAŠTO UNIFORMIRATI RADNIKE?

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna