KAKO SE DIZAJN I PUFF RUKAVI UKLAPAJU U SVAKODNEVNICU LIJEČNIKA?

10 veljače, 2023

U svijetu mode, modni trendovi nerijetko se mijenjaju, a isti se trendovi često pojavljuju u različitim oblicima. Međutim, jedan trend koji, nadamo se nikad neće zastarjeti, jest dizajn s puff rukavima. Ovaj trend,  nezaobilazni je detalj svake naše kolekcije, pa tako nije zaobišao ni zdravstveni sektor.

YEYA kolekcija donosi osam jedinstvenih modela medicinskih uniformi s puff rukavima, koje spajaju moderno i praktično u radnom okruženju.

MEDICINSKA BLUZA ”IRINA”

Medicinska bluza “Irina”, ističe se svojim asimetričnim dizajnom u stilu sakoa i zlatnim detaljima. Puff rukavi dodaju element elegancije, a džepovi u predjelu bokova naglašavaju funkcionalnost. Ukoliko tražite model ogrtača u verziji s blagim puff rukavima, “Olena” je savršen komad.

MEDICINSKA BLUZA ”MARIA” 

Sljedeći model, medicinska bluza “Maria” s patentnim zatvaračem u zlatnom tonu i pojas čine ovaj model jedinstvenim, a 3/4 puff rukavi dodaju element elegancije. Skriveni džepovi u predjelu bokova također osiguravaju praktičnost za svakodnevne potrebe. Sličan model je “Yulia”, u stilu haljine.

MEDICINSKA TUNIKA ”YULIA”

Posljednjem modelu, “Tiara”, svojstven je elegantan ovratnik koji model čini profinjenim. Ovaj kratki medicinski ogrtač ima mogućnost vezanja pojasa na razne načine. Skriveni džep nalazi se u predjelu bokova. Slični modeli s blagim puff rukavima koje također možete pronaći u našoj kolekciji su “‘Khaki”, “Pia” i “Zara”, dostupni putem YEYA OFFICIAL webshopa.

MEDICINSKI OGRTAČ ‘’ZARA’’

Svi modeli dostupni su u 10 boja iz YEYA palete.

KRATKI MEDICINSKI OGRTAČ ‘’TIARA’’

Dizajn s puff rukavima može se savršeno uklopiti u svakodnevnicu liječnika. Ovaj trend pruža jedinstveni faktor stilu i praktičnu funkciju, omogućujući liječnicima da se osjećaju udobno i stilski uklopljeni u svijet zdravstvene njege. Uklapanjem ovog trenda s klasičnim elementima, liječnici mogu izraziti svoj stil i osobnost, čak i u strogo profesionalnom okruženju.

Povezani članak

10.02.23

KAKO SE DIZAJN I PUFF RUKAVI UKLAPAJU U SVAKODNEVNICU LIJEČNIKA?

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna