KAKO SE PRAVILNO IZMJERITI I NARUČITI YEYA UNIFORMU PO MJERI

11 srpnja, 2023

Kada se radi o odabiru medicinske uniforme, pravilne mjere su ključne kako bi se osiguralo da uniforma savšeno pristaje i pruža udobnost tijekom radnog dana. U ovom članku pružamo vam par savjeta o tome kako se pravilno izmjeriti te naručiti svoju Yeya uniformu po mjeri. Na ovaj način vaša uniforma bit će funkcionalna, profesionalna i udobna. 

PRIPREMA ZA MJERENJE:

Prije nego počnete mjeriti, provjerite imate li na sebi udobnu odjeću, poput donjeg rublja ili lagane majce ili hlača. Izvadite sve iz džepova i stojte uspravno, opušteno i prirodno kako biste dobili najtočnija mjerenja. 

MJERENJE GRUDI:

Za mjerenje prsog koša krojački mear postavite na najizbočeniji i najširi dio prstog koša. Provjerite da je krojački metar ravan i udobno stisnut, ali ne previše stegnut. 

MJERENJE STRUKA I BOKOVA:

Kako biste izmjerili svoj struk, postavite metar oko najužeg dijela struka.
Prilikom mjerenja bokova krojački metar postavite preko najšireg dijela bokova – preko najšireg dijela stražnjice. 

MJERENJE DULJINE:

Za mjerenje duljine nogavice, mjerite od spoja na međunožju do poda ili do željene duljine.
Duljinu rukava mjerite od vrha ramena do željene duljine rukava.

Nakon što ste utvrdili i zabilježli sve mjere, pogedajte naš vodič za veličine i vidite pripradate li nekoj već izrađenoj veličini ili nam pošaljite svoje točne mjere, a mi ćemo izraditi savšenu uniformu  personalizirano za Vas.

Ako želite saznati koja uniforma najbolje odgovara Vašem tijelu s obzirom na dimenzije, preporučujemo da pročitate naš članak “Medicinske uniforme prema tipovima tijela”.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili trebate pomoć, slobodno se obratite našem stručnom timu koji će Vam rado pružiti dodatne informacije.

Povezani članak

24.05.23

Kako zamijeniti proizvod?

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna