PROFESIONALNOST I LJEPOTA – BEAUTY CENTAR ”TOUCH”

5 prosinca, 2022

LUKSUZNA OAZA ZA INSPIRATIVAN ŽIVOT U BALANSU

Beauty centar Touch svoja vrata klijentima otvorio je prije 6 godina, a od tada je postao nezaobilazna stop stanica brojnih klijentica. Touch studio jedan je od onih koje nije potrebno pretjerano predstavljati, njihov dugogodišnji rad i uspjeh govore dovoljno sami za sebe.

Njihov profil vrvi pozitivnim recenzijama, a što nam na sve ima reći ponosna vlasnica?

” Svoju ljubav prema poslu kojim se bavim gradila sam kroz devet godina rada u kozmetičkim salonima. Logičan slijed bio je otvaranje vlastitog beauty centra u kojem svojim klijentima pružam stečene vještine, znanje i profesionalnost.” kaže Monika, medicinska i majstor kozmetičarka. 

Njegovan izgled želja je mnogih žena i muškaraca. Da bi uživali u lijepom tijelu, njegovanoj koži lica i tijela potrebno je uz zdravi način života i pravilnu njegu prepustiti se izazovima svijeta ljepote.  No, rad u industriji uključuje i slušanje i upravljanje emocijama klijenata. Obzirom na opseg posla, Monika na sreću mnogobrojnih, uskoro otvara vrata još jednog centra, također u Splitu.

A TKO SE SVE KRIJE IZA BEAUTY CENTRA ”TOUCH”?

Uz Moniku, tu je i sedam zaposlenih i uhodanih djelatnica čiji je rad prepoznat i višestruko nagrađivan. Uz dvije nagrade Dermalogice, tu je i suradnja s brendom Opi – američkim proizvođačem lakova za nokte sa sjedištem u Calabasasu. 

Naš cilj je ostvariti vašu viziju ljepote i pružiti vam sve na jednom mjestu. Popratili smo najnovije tehnike i tehnologije koje nudi estetska industrija. U svom radu koristimo provjerenu i visokokvalitetnu kozmetiku i preparate te savjetujemo kako održati zdravo tijelo, te lijep i mladolik izgled.” – jednoglasno su se složili iz tima.

Educirano osoblje ulijeva sigurnost i povjerenje, te čini odnos profesionalnim, a osoblje Toucha stalno usavršava i prati trendove kako bi uvijek bili dosljedni izazovima vrhunskog beauty centra. 

U moru silnih trendova, Monika je ipak odlučila svoje osoblje odjenuti u Yeya kute. 

”Već dugo priželjkujem da cure imaju posebne kute jer vjerujemo da je i naš Touch poseban! Tražile smo kutu koja će biti elegantna, profinjena, a ujedno i udobna za rad. Sve smo to dobile s Yeya kutama. Jako smo zadovoljne udobnošću i kvalitetom Yeya kuti. Osim što izgledaju profinjeno, iznimno su funkcionalne što nam je bio jedan od glavnih uvjeta pri odabiru odjeće za rad. Veselimo se novim modelima i bojama!” – kaže Monika.

Induvidualnim pristupom, prepoznavajući i poštujući želje i vrijeme klijenta zasigurno će svakome od vas pružiti najbolju uslugu i ugodan boravak.

Povezani članak

05.12.22

PROFESIONALNOST I LJEPOTA - BEAUTY CENTAR ''TOUCH''

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna