UPOZNAJTE NAS

24 srpnja, 2021

YEYA je firma osnovana 2020. godine pod vodstvom kreativne direktorice i vlasnice Lee Gotlin.
Lea Gotlin je diplomirala dizajn odjeće na Tekstilno tehnološkom fakultetu u Zagrebu gdje ideja o YEYI započinje.

Tijekom studiranja, Lea je sudjelovala i pobijedila na natječaju CROATIA AIRLINESA za koje je napravila redizajn uniformi letačkog i kabinskog osoblja.

Tada se rodila ljubav prema izradi uniformi s odmakom od monotone forme.

” Ono što želimo predstaviti našoj publici je luksuzna radna odjeća, želimo da se svatko u našim uniformama osjeća samouvjereno i ugodno”.

S obzirom na to da svatko od nas na radnom mjestu provodi dobar dio svoga dana, veliku važnost pridajemo onome kako se pojedinac osjeća na poslu, pa se vodimo time da YEYA radna odjeća ne samo može biti, već i je – modni komad u kojem se osjećamo ugodno, samouvjereno i zadovoljno kako bi svaki trenutak na radnom mjesto bio ne samo koristan već i ugodan, kako osoblju, tako i posjetiocima, gostima ili klijentima.

”U YEYI se trudimo graditi pozitivan imidž brenda i stvoriti mrežu zadovoljnih klijenata”

S tim ciljem, svaki dizajn proizvoda pomno razrađujemo kako bi imao estetsku formu ali i bio funkcionalan koristeći najkvalitetnije sirovine i materijale.

Firma je nedavno proslavila svoj prvi rođendan, a već postoje veliki planovi za proširenje. U pripremi su dvije nove podgrupe firme, jedna od njih su YEYA haljine, a druga je za sada tajna koju željno iščekujemo predstaviti našoj publici.

Povezani članak

19.04.21

Zašto izabrati baš YEYA uniforme ?

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna