Zašto izabrati baš YEYA uniforme ?

19 travnja, 2021

Kako bi Vas uveli u ono što radimo i čime se bavimo, moramo prvo napomenuti da
Ono što nas čini posebnim i jedinstvenim je

1.dizajn

S obzirom na to da svaka djelatnost iz godine u godinu doživljava transformacije i inovacije tako i odjevena i tekstilna industrija.
Dizajn je u centru interesa u svijetu mnogih industrija pa tako i naše kompanije i ono na što obraćamo veliku pozornost.
Ono od čega smo željeli pobjeći je raditi odjeću koju svatko tko se bavi šivanjem i krojenjem može postići. Željeli smo staviti naglasak na visoki dizajn i nešto što se ne viđa svakodnevno.

2.kvaliteta

Kada govorimo o kvaliteti proizvoda valja napomenuti da tekstil koji koristimo dolazi od provjernih dobavljača i proizvođača.
Svaki tekstilni materijal ispitan je na pravovaljan način, prema EU standardima i ekološkim zahtjevima za kvalitetu.
Kada postanete vlasnik yeya proizvoda bitno je voditi brigu o pravilnoj njezi proizvoda kako bi produžili životni vijek istog.

3.funkcionalnost

Kako bi Vaši zaposlenici nesmetano obavljali zadatke koji se nalaze pred njima, vrlo je bitno da se u svojim uniformama osjećaju ugodno i funkcionalno.
Iako dizajn stavljamo uvijek kao ono što je pokretač i polazište naše tvrtke moramo se složiti s time da dizajn nije presudan ako je radi njega otežana pokretljivost i obavljanje posla.
S obzirom na to, vodili smo računa prvobitno o tome da u yeya uniformama neometano obavljate djelatnosti koje su nužne.

4.inovativnost

Ono što volimo naglasiti je da smo mlada firma, puna želje za radom i puna elana, težimo za boljitkom u uniformiranju, ali i naše firme uopće.
Naš tim je tim mladih ljudi, motiviran za radom i željan pokazati i dokazati našu kvalitetu i ono koliko možemo.

5.reprezentativnost

Posljednji, ali ne i najmanje bitan razlog zašto odabrati yeya proizvode je prepoznatljivost naših proizvoda na tržištu.
Mnogi su u mnoštvu proizvoda izabrali baš naše i ponosni smo što surađujemo sa mnogim poznatim i manje poznatim poduzećima te imamo pozitivan feedback od istih.

Povezani članak

19.04.21

ZAŠTO UNIFORMIRATI RADNIKE?

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna