ZAŠTO UNIFORMIRATI RADNIKE?

19 travnja, 2021

Članak1 : žašto uniformirati radnike

Strategija poslovanja
Uniforme su se mijenjale kroz povijest kao i svi trendovi u modi, ali uvijek su bile općeprisutne.
Ako se pitate zašto, koji je razlog nošenja uniformi i zašto one bitno utječu na poslovanje nastavite čitati.
Svima nam se nekada dogodilo da nismo bili sigurni u trgovini ili kafiću je li osoba koju smo upitali nešto zaista radnik u tom objektu. Htjeli smo pitati nešto ali nismo imali koga jer nismo mogli pronaći zaposlenog?
Ono što je vrlo važno je da gost u restoranu ima povratnu reakciju od konobara, kupac u dućanu reakciju prodavača jer samim tim kupac ima osjećaj povjerenja i na taj način vjeruje u vaš proizvod i u vas, pa tako i s lakoćom kupuje i naručuje hranu.

E sada, ako osoba kojoj se kupac ili gost obratio izgleda nemarno ili neuredno, vrlo je mala vjerojatnost da će uliti povjerenje kupca, ali ako je taj isti radnik uredan i dolično odjeven, što mislite?

To je odgovor na pitanje : zašto je bitno uniformirati radnike?!
Vaš zaposlenik je onaj prvi dojam, koji je vrlo često presudan, i bez obzira na to koliko taj isti radnik može biti kvalitetan i učinkovit, u nekoliko minuta kupnje ili sat vremena sjedenja u restoranu, apsolutno je ne moguće vidjeti više od onog prvog dojma.

Uniforme su ono što pomaže izgradnji identitet kolektiva u vašoj kompaniji, da se stvori osjećaj jednakosti i zajedništva ali i ojača brending kompanije. Uz to potencijalni klijenti imaju bolju sliku cjelokupne kompanije.

Dobro odabrana uniforma omogućuje da se djelatnik osjeća ugodno i zadovoljno ali i da djeluje profesionalno te time na prikladan način prezentira firmu.
Također, uzmite u obzir to da će netko tko sjedi u vašem restoranu znati da obraćate pažnju na sve segmente poslovanja.
Radne uniforme ili modni krik? Zašto ne bi bilo oboje?
Osobnost uniformi je ono što dodatno utječe na jačanje brenda.
Bilo to u obliku izvezenog ili tiskanog logotipa vaše kompanije ili imena zaposlenika, definitivno je nešto što daje poseban doživljaj tvrtke u cijelosti.

Povezani članak

19.04.21

Zašto izabrati baš YEYA uniforme ?

Pročitajte više
0
    Košarica CLOSE
    Košarica je prazna